Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


(Page 1) | 2 | 3 | newer

  0 0

  31 Procent van de Nederlanders bekijkt het nieuws op zijn tablet. De snelle opmars van de tablet is van grote invloed op onze nieuwsconsumptie.


  0 0

  Een goede verhouding in de mediamix is van grote invloed op het rendement van reclamecampagnes (ROI, Return on Investment).


  0 0

  Het digitaal lezen van dagbladen door Nederlanders van 13 jaar en ouder is in 2013 verder gegroeid.


  0 0

  De studie naar de effectiviteit van media-inzet, uitgevoerd door NDP Nieuwsmedia en GfK Panel Services geeft inzicht in een effectieve inzet van media (dagbladen, tijdschriften, radio, televisie en online).


  0 0

  Nederlanders bezoeken massaal de sites en apps van nieuwsmerken. Voor het raadplegen van het nieuws zijn de mobiele kanalen (tablet en smartphone) inmiddels net zo populair als de vaste computer.


  0 0

  Het gecombineerde (print en digitaal) bereik van dagbladen groeit wereldwijd sterk, maar de digitale inkomsten blijven achter.


  0 0

  Op 18 september heeft NOM nieuwe bereikscijfers gepubliceerd in de NOM Print Monitor over de periode van juli 2013 tot en met juni 2014. Hieruit blijkt dat dagbladen op grote schaal digitaal worden gelezen.


  0 0

  Het digitaal consumeren van nieuws blijft groeien, vooral op smartphones en tablets.


  0 0

  De overgrote meerderheid van de nieuwsconsumenten leest zijn nieuws zowel gedrukt als digitaal, blijkt uit de laatste 'Trends in Digitale Media' van GfK.


  0 0

  De Media Standaard Survey 2015 laat zien dat bijna 95 procent van de Nederlanders thuis internettoegang heeft en op de werkplek bijna de helft (48 procent).


  0 0

  Met 8 uur en 33 minuten per dag blijft de totale tijd die Nederlanders aan media besteden vrijwel gelijk ten opzichte van twee jaar geleden.


  0 0

  De ROI is het hoogst bij reclames voor financiën, reizen en retail. Hier betaalt dagbladreclame zich minimaal drie keer terug.


  0 0

  Consumenten zien overeenkomsten tussen nieuwsmedia en Twitter omdat deze sociale netwerksite ook actueel en informerend is.


  0 0

  News Media Europe, de Europese brancheorganisatie voor nieuwsmedia, keert zich tegen de plannen om video’s op nieuwssites aan regulering te onderwerpen.


  0 0

  ABN AMRO voorspelt betere tijden voor de uitgeefsector omdat uitgevers meer commerciële mogelijkheden zullen gaan benutten door digitaal uit te geven.


  0 0

  Uit het op 1 november gelanceerde online bereiksonderzoek NOBO blijkt dat online nieuwsmedia tot de meest bezochte online media van Nederland behoren.


  0 0

  Uit cijfers van het online bereiksonderzoek NOBO blijkt dat de Amerikaanse verkiezingen een enorme boost gaven aan het digitale bereik van nieuwsmedia.


  0 0

  Het onderzoek van NOM, bekend van bereikscijfers voor printmedia, slaat structureel een crossmediale weg in.


  0 0

  Op dit moment hebben de meeste Nederlanders een ruime keuze aan (mobiele) devices om online te gaan. Gemiddeld heeft men daarvoor 3,7 apparaten ter beschikking. Opvallend is de behoefte aan nieuws op die verschillende apparaten.


  0 0

  Het aantal Nederlanders dat de smartphone gebruikt om het nieuws te volgen, is in 2016 met 21% gestegen.


(Page 1) | 2 | 3 | newer