Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


  0 0

  Ruim 7 op de 10 Nederlanders gebruiken regelmatig nieuwssites en -apps om zich te informeren. Daarmee zijn de online nieuwsplatforms niet meer weg te denken uit de nieuwsvoorziening.


  0 0

  Vandaag hebben de organisaties voor bereiksonderzoek een tender uitgeschreven voor een nieuw mediabereiksonderzoek.


  0 0

  Nieuw Nederlands mediaonderzoek toont aan dat advertentieplatforms die vertrouwen genieten meer reclame-effect teweegbrengen.


  0 0

  De gedrukte dagbladen in ons land bereiken dagelijks ruim 6 miljoen personen. Dat staat voor 42% van de Nederlanders van 13 jaar en ouder, zo blijkt uit de vandaag gepubliceerde NOM-rapportage NPDM 2018.


  0 0

  De combinatie van een gedrukte krant en online kanalen resulteert bij vrijwel alle landelijke dagbladen in een miljoenenpubliek. Dat blijkt uit NOM Mediamerken 2018-II.


  0 0

  Dankzij de digitale platforms zijn regionale dagbladen in staat een veel ruimer publiek te bedienen dan met de krant alleen. Dat blijkt uit het rapport NOM Mediamerken NRM 2018 dat op 4 oktober 2018 is gepubliceerd.


  0 0

  “Newsmedia have a very bright future” waren de opbeurende woorden van Christiaan van Thillo bij de opening van het INMA News Media Congres op 27 september 2018.


  0 0

  De digitale platforms hebben een fors aandeel in het bereik van dagbladmerken. De meeste titels behalen maandelijks een hoger bereik met de digitale kanalen dan met de printuitgave. Dat blijkt uit NOM Mediamerken 2018-III.


  0 0

  Nieuwsmedia hebben met hun crossmediale portfolio een groot en divers lezerspubliek opgebouwd. De vernieuwde Bereiksversterker laat het bereik in de belangrijkste communicatiedoelgroepen zien.


  0 0

  Bij vrijwel alle Nederlanders maakt het gedrukte en online nieuws deel uit van de mediaconsumptie.